Szilvas Gomboc
という料理、日本の餅団子のような料理でした。
美味しい、いつものごとく!
もち米の代わりに、ジャガイモが使われていて、あんこの代わりに、プラムが中に入ってる感じでした。
お餅は日本の独特のお菓子だと思っていたけど、違う材料で、同じような料理が考え出されているところが面白いですね。
前の餃子もそうだけど。
レシピ教わったから、自分でもできそう。
(ジャガイモ1㌔に対して)
・バターまたはマーガリン75g
・卵1個
・小麦粉 適量
Forrás: a japán lány blogja
2008. február 19., kedd
Terjesztjük a magyar gasztronómiát
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
4 megjegyzés:
Nagyon jó ötlet a szilvás gombóc, ilyen étket mi is fogunk készíteni itt Espanaban. Köszönjük :)
igen... reméljük, tudjátok majd használni a fenti receptet!!
Ez de jó! :-)
én tudom:
kell hozzá 1 egész tokipeki
1 szu-ti
majd 75 gramm csing-cseng-csáng
Megjegyzés küldése