2008. január 23., szerda

Szolgálati közlemény

Kedves családtagok + barátok!

Lefoglaltuk a repjegyeinket. Adottak a következök: Ági 14-én megy Frankfurt Hahnból Budapestre, Andris 17-én. Ági 26-án megy Budapeströl Fft Hahnon keresztül Finnországba (Tampere-Turku), onnan 31-én megy Mainzba. Andris április 2-án megy Budapeströl Mainzba.

Március 1-én a föbérlöink elvisznek a lakásból egy kanapét és még néhány apróságot. Ez inkább csak minket érint, és azokat, akik ezen idöpont elött jönnek látogatóba, mert ök még kényelmesebben elférnek. Ugyanis már tegnapelött beszereztünk egy plusz kanapét, vagyis márc. 1-ig kettö van a nappaliban. A hálószobában pedig az ágyunkon kívül van még egy matrac is. Tehát a bruttó kapacitásunk most 8 fö, március után csak hat lesz, ha nem viszik el a matracot, reméljük, nem fogják.


A kanapét egyébként két nappal azután szereztük be, hogy szóltak a föbérlök, hogy elviszik a sajátjukat; egyszerüen lementünk az utcára, és felhoztuk, amit a gazdag német kidob, mert már nem kell neki az újonnan beszerzett éppen divatos miatt. Szóval nem került semmibe se.

Még nem is láttátok, hogy milyen a lakásunk, most erröl is mellékelünk egy képet. Semmi különös, takaros, átlagos, németes. A fekvése is jó és a berendezése is. A fenti képen a házsorból a piros a mienk, ott a másodikon lakunk.

Nincsenek megjegyzések: